Potkua kuntoon

PotkuStartti

Posted on: 20.08.2007

Viikonloppuna tuli suoritettua se varsinainen PotkuStartti eli kävin pitkästä aikaa lenkillä Kickbike’lla. Minulla on ollut ”kikkari” usean vuoden ajan, mutta potkuttelu on kesäisin ollut aika vähäistä. Niin kauan kuin ilmat sallivat saa potkuttelu yhdessä lihaskuntoharjoittelun kanssa olla pääosassa kuntoilumuotoina. Polkupyörä saa olla sitten se hyötyajoneuvo.

Kikkari on jännä menopeli – hauska, mutta samalla erittäin tehokas kunnonkohottaja. Ensimmäinen tapaamiseni kikkarin kanssa tapahtui joskus viitisen vuotta sitten. Olin hakemassa pyörääni huollosta, kun yrittäjä tuuppasi kummallisen potkulaudan eteeni ja käski käydä kokeilemassa. Olin koukussa välittömästi, vaikka muutaman minuutin potkuttelun jälkeen olin aivan hengästynyt ja hikinen. Parina seuraavana päivänä oli potkulautaa käytävä kokeilemassa ja ostaahan se lopulta piti.

Ensimmäinen kesä olikin potkuttelun osalta kaikkein paras – kilometrejä kertyi noin 600 km. Kesän loppuun menessä testasin kuntoani potkumaratonilla, joka oli aivan huikea kokemus.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: