Potkua kuntoon

Potkuttelua töihin

Posted on: 12.12.2007

Olen taas mielenkiinnolla seurannut säätiedoitusten kehittymistä ja onnekseni potkukelit jatkuvat ainakin tämän viikon, hurraa!

Tänään päätin lähteä potkulaudalla töihin. En ole tainnut minään vuonna potkutella enää joulukuussa, joten tässä tehdään ennätyksiä. Ilma oli aika mukava. Aamulla pieni pakkanen ja maa jäässä, mutta pääosin kuiva. Reipas pohjoistuuli puhalsi vastaan, mutta onhan se kotimatkalle sitten myötäinen ;D

Pumppusin renkaat täyteen ilmaa, pakkasin kickarin molemmat laukut ja kokeilin ladattavan valon asentamista ohjaustankoon. Vielä juomapullo ja matkamittari paikalleen, turvaliivi ja kypärä päälle ja matkaan. Alamäissä ajoin hiukan varovaisemmin, kun en sysipimeässä erota jäätyneitä lätäköitä. Irtokivet vain ratisevat renkaan ja lokasuojan välissä, mutta potku pitää muuten hyvin.

Vaatteita oli sopivasti päällä; urheilukerraston päällä yksi välikerros ja Haltin ulkoilupuku. Hiki toki tuli, mutta onnekseni lähdin ajoissa liikkeelle. Ehdin hyvin hiukan peseytyä ja vaihtaa vaatteet ennen työpäivän alkua.

Mainio aamutreeni ja matka sujui mainiosti…

Matka kotiinpäin sujui todella mallikkaasti – paljon reippaammin kuin aamulla. Kotiin reitti on suurimman osan loivaa alamäkeä, joten potkuun saa vauhtia halutessaan. Kaikkiaan aikaa kului 1 h 23 min ja matka 18,3 km.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: