Potkua kuntoon

Kelkkakausi avattu!

Posted on: 01.02.2008

En malttanut jättää lenkkiä viikonloppuun, jos vaikka ”auramiehet” ahkeroivat lähiympäristössä viikonloppuna. Heti töistä tultua laitoin kevyen ulkoilupuvun päälle, aamutossut jalkaa ja suunnistin pyöräkellariin.

Nostettuani kelkan ulos laitoin toki oikeatkin kengät. Potkuttelua varten minulla on Karhun talvipiikkarit, joilla saa hyvän pidon potkuun liukkaallakin kelillä. Sitten vain etsimään potkukelpoista reittiä.

Hieno potkureitti löytyi helposti yleisen ulkoilureitin varrelta. Potkuttelu suijui niin reippaasti kuin noviisin kunnolla vain voi sujua. Muut kuntoilijat olivat erittäin kiinnostuneita Kicksparkista ja juttelin usean ihmisen kanssa siitä, kuinka kelkkailu sillä luonnistuu.

”Ei voi olla totta, mikä tuo on!”
”Onko tuollaisiakin kelkkoja olemassa!”
”Tuohan on oikein hieno peli!”

Kelkkailulenkki kesti kaikkiaan 1h 10 min, keskisyke oli 166, kulutus oli mittarin mukaan 874 kcal ja rasvan osuus 20%. Tällä lenkillä tuli kuitattua viikon tehotreeni. Jäähdyttelynä laskin kotikadun mäen muutaman kerran alas ihan hupimielessä, jotta saan sykkeen vähitellen alenemaan. Oli siinä muutama kateellinen tenava seuraamassa tätäkin touhua. Kohtahan on laskiainen – sallitaneen aikuisen ihmisenkin muuttua lapseksi jälleen.

Liukasta Laskiaista kaikille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: