Potkua kuntoon

Ennätyskokeilu 1

Posted on: 21.05.2008

Päätin sitten kokeilla yhden ennätykseni parantamista hiukan. Minun tasollani ei puhuta hirmuisista matkamääristä tai nopeuksista, mutta siitä huolimatta aion koetella kestävyyteni rajoja. Koetan potkutella ainakin viitenä päivänä peräkkäin; keskiviikosta sunnuntaihin. Päivittäiset matkat varmasti vaihtelevat paljon olotilan mukaan, mutta tärkeintä on pysyä liikkeessä. Australialaisen Alan Stewartin potkuttelut ovat myös jatkuneet mukavasti; 483 peräkkäistä päivää.

Sääntö: vähintää 30 min potkuttelua päivän aikana.

1. keskiviikko:
Potkulaudalla töihin 18,4 km ja 1h 10 min.

Eilisen kävelyn jälkeen olo oli jo varsin levännyt, joten pitkästä aikaa lähdin töihin potkutellen. Aamu oli varsin kolea ja pienoinen vastatuuli haittasi lievästi nousevan menomatkan taivallusta. Matkan tavoite oli potkutella laiskan letkeästi, etten hikeentyisi liikaa. Olin kuitenkin pukenut hiukan liikaa vaatteita päälle, joita jouduin sitten vähentämään matkan aikana pois.

 Kotimatkalla oli edelleen liikaa päällä. Olo piristyi hiukan, kun potkuttelin loppumatkan t-paitasillaan. Ehkäpä eilinen valvominen hiukan verotti voimia – tuntemukset matkan aikana olivat aika takkuiset. (Hyvä Teräsbetoni – yeeaaaaaahhhhh, huh-hah, huh-hah.)

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: