Potkua kuntoon

Viikonlopun potkut

Posted on: 25.05.2008

3. perjantai

Perjantaina lähdin bussilla töihin, jotta saisin vähän lepoa ennen viikonlopun harjoituksia. Töiden jälkeen lähdin jälleen potkuttelemaan hienossa säässä. Olo oli oikein levännyt ja vire mainio – pitempikin lenkki varmaan sujuisi oikein hyvin.

Hirveä jysähdys kaikui kohta omakotitalojen seinistä – takarengas oli puhjennut taas. Voi helevata sentään. Ensimmäinen reaktio oli viskata kulkupeli laajassa kaaressa takavasemmalle. Valitettavasti minun huoltojoukkoni ovat niin olemattomat ja kalusto suppea, että parempi taluttaa potkulauta kiltisti kotiin.

Hyvin käärmeissäni kannoin Classicin jälleen sisään ja kävin hakemassa crossarin tallista. Lenkin aion silti tehdä, kun tavoite on asetettu. Lenkki supistui kuitenkin lyhyeksi peruslenkiksi – 9,5 km ja 43 min.

4. lauantai

Enää en yrittänytkään paikata rengasta, vaan asennoiduin viemään kokeilun päätökseen crossarin kanssa. Ihan mukavasti se toki rullaa asfaltillakin, mutta pitempiä matkoja sillä ei viitsi tehdä vielä. Lauantaina potkuttelin jo aika mukavissa tunnelmissa maratonreittiä – 14 km ja 1h.

5. sunnuntai

Iltapäivällä lyhyehkö lenkki rantareitillä – 8 km ja 34 min. Crossarilla potkuttelu tuntuu kyllä enemmän polvinivelissä, joten kokeilu saattaa päättyä piakkoin. Tavoite on kuitenkin saavutettu – hienoa.

Tänään lähdin lenkille muuten metsän kautta. Rymistelin juurten ja kivien lomasta hiekoitetulle kävelypolulle, josta voi laskeutua kotimäen jyrkempää puolta alas tien varteen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: