Potkua kuntoon

Kesäkatu kuuma

Posted on: 06.06.2008

Eilen olin potkutellen töissä. Aamusta lähtien oli lämmintä ja rohkaistuin jättämään paksut verkkarit pois. Sen sijaan laitoin päälle puolipitkät, ohuet trikoot. Ylävartalossa t-paita ja tuulitakki. Tuulitakkikin oli aivan ylimääräinen, vaikka tuulikin jonkin verran – takin niska oli aivan märkä.

Iltapäivällä vasta olikin lämmin. Päivän lämmetessä toimistolla kaivettiin jo tuulettimet esiin. Tämä on kuin huonosti lämmitetty sauna joka kesä. Töistä lähtiessä päätin potkutella hiukan lisälenkkiä, jos matkanteko alkaa maistua. Sekin ihme nähtiin, että tuli aivan tyven hetki – ilma seisahtui täysin ja potkulauta tuntui saavan siivet alleen. Tästä taianomaisesta hetkestä sai nautiskella vain muutaman minuutin.

Kiersin kotiin kaupungin kautta ja sanoisin ilman olleen jo liiankin lämmin. Juoma loppui kesken ja hiki virtasi. Pysähdyin keskustassa nauttimaan yhden jäätelöpallon varjossa istuen. Hyvää oli. Matkaa kertyi 29 km ja aikaa kului 1h 50 min.

Ehkäpä lenkit olisi syytä sijoittaa iltaan, jos tällaiset kesäkelit jatkuvat. Vielä muutama päivä töissä, sitten viikon loma.

 

Mainokset

1 Response to "Kesäkatu kuuma"

Mäkin oon suosiolla jättänyt viikonloppusinkin lenkit iltaan, edes hiukkasen vähempi hellettä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: