Potkua kuntoon

Miten sitten kävikään?

Posted on: 07.01.2009

Tässä vähitellen totutellaan taas tavanomaiseen arkeen. Mukavaa vaihtelua viime vuoteen tuo valkoinen lumi ja pirteä pakkanen. Loma oli tosi hauska, mutta tavoitteiden kannalta se meni ihan pipariksi. Ennakkoon suunnittelemani kuntoilut jäivät vähiin ja ruokaa ja suklaatakin tuli syötyä tooosi paljon. Flunssa ei ole pahentunut, mutta olo on edelleen varsin puolikuntoinen. Rasitusvamma vihoitteli koko loman ajan yllättävän paljon.

Uuden Vuoden Potkut

Ainoa todella riemastuttava asia oli maastokikkarilla tekemäni lyhyt lenkki Uudenvuodenpäivänä, joten vuosi aloitettiin toivottavasti suotuisien merkkien alla. Lenkki sujui melko hyvin, mutta muutama päivä piti jalkaa lepuuttaa sen jälkeen. Potkuttelu tuntui ihan mukavalta pitkästä aikaa ja jalanvaihdotkin sujuivat jouhevasti.

Vuosi 2009

Tälle vuodelle en lupaa sitten yhtikäs mitään. Mennään vain päivä ja viikko kerrallaan ja koetetaan edelleen opetella hyviä tapoja ja toivottavasti saadaan jalatkin oireettomiksi kevääseen mennessä. Tänään täytynee käydä jälleen apteekissa hakemassa ties monesko putkilo Mobilatia. Kunto on aivan surkea ja paino hipoo lukemissa 97 kg. Ilmankos tuo farkunvyötärö on ollut niin kireän tuntuinen, höh.

Pääpaino varmaan on tällä kertaa ravinnon puolella, jotta vihdoin saadaan tuloksia aikaiseksi. Olen tätä silmällä pitäen hankkinut Kalorilaskuriin vuosijäsenyyden, jotta voin vaivattomasti suunnitella ruokavalion koostumusta.

Loppiainen

Eilen oikeastaan alkoi se räpiköinti takaisin pinnalle. Päivällä kävin rauhallisella kävelylenkillä, jota en sitten malttanut pitää riittävän lyhyenä. Yhtämittaista kävelyä tuli 1h, joka oli sekä selälle että kantapäälle vähän liikaa. Hohhoijaa.

Huomenna on uusi, parempi päivä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: