Potkua kuntoon

Kuukausi alkaa potkien

Posted on: 03.02.2009

Tammikuu ja helmikuu alkoivat molemmat lyhyellä potkulenkillä. En oikein tiedä, mistä tämäkin sai alkunsa. Pitää vain päästä potkuttelemaan, vaikka henki menisi. No ei vaineskaan. Potkuaddiktiota on vain välillä päästävä purkamaan, että pysyisi jotensakin järjissään.

Viime sunnuntain lenkki oli aika mukava. Sää oli pilvinen ja pakkasta jotain -10 ºC tienoilla. Liikkeelle lähdin maastokikkarilla ja tapani mukaan laitoin liikaa päälle. Yhden välitakin ja hanskat otin kääntöpaikalla pois. Kesäisen tuulipuvun alla oli vain urheilupitkikset ja fleecepusero. Päässä Spectran talvipipo ja päällimmäisenä tietenkin kypärä.

Potkuttelu sujui melko mukavasti läpi koko lenkin. Potkukunto on kyllä aika surkea tässä vaiheessa, eikä potkuun muutenkaan uskaltanut kovin paljoa laittaa tehoa. Mukava uutinen on se, että vasen kantapää kesti tämän rasituksen hyvin. Lenkin rasitus oli lopulta rehellistä lihaskipua harjoittelun puutteen vuoksi – hienoa. Lenkin jälkeen jäähdytin jalkoja 10 min raanakylmässä vedessä.

Tasaiselle lenkille tuli matkaa 6,7 km ja aikaa siihen kului 50 minuuttia. Reilu 10 minuuttia lenkin loppupuolella oli rauhallista kävelyä mäkiä ylös. Katsotaan pystyykö seuraavan lenkin tekemään vaikka viikkoa aiemmin?

Finally I start kicking again. This was second trip 2009 with KB Cross – 6,7 km and 50 minutes including walking 10 min. The Weather was cloudy 14 F. Yes, I’m back – getting real kicks with EE-factor.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


  • Ei mitään
  • Johnd857: I'm curious to uncover out what weblog system youre employing? Im experiencing some small security problems with my latest weblog and Id like to locat
  • iilqtwohgbqo: mleuqdtwjewz
  • mtxqoknaxupz: eetbnomdoclx

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: