Potkua kuntoon

Kuuma potkuttelu

Posted on: 29.06.2009

Huh hellettä. Sunnuntaina lähdin jälleen potkuttelemaan Classicilla. Siirsin lähtöä päivän mittaan useita kertoja, jotta välttäisin pahimman kuumuuden. Lähdin liikkeelle klo 17 jälkeen ja lämpöä oli silti vähän liikaa. Lämpötila pyöri noin 27 ºC tienoilla.

Päätin potkutella niin laiskasti kuin vain osaisin ja koettaa potkutella jo vähän pitempi matka kuin on ollut tapana tänä vuonna. Ihan jo sään vuoksi pidin myös välillä pitempiä lepotaukoja varjossa, koska olin aivan hiestä märkä. Puiston penkillä tunsin, kuinka pienet norot vain valuvat vartaloa alaspäin yksi toisensa jälkeen. Puolessa välissä matkaa otin kengätkin pois jalasta ja samalla tunnustelin kantapään kuntoa – ei huolta.

img506529Täytyy kai todeta, että nilkka kesti paremmin kuin oma kunto. Normaalia pitempi lenkki, kuuma ilma, hiukan löysät renkaat, ajoittainen vastatuuli tai nämä kaikki yhdessä tekivät viimeisien kilometrien potkuttelun varsin vaivalloiseksi. Aivan kuin lämpö olisi pehmittänyt koko kehon ja vienyt voimat mennessään. Järkevintä olisi kai ollut tehdä niin kuin kuvan koira ja viettää aikaa jonkin järven rannalla.

 Potkuttelin yhden kierrokset kaupunkimaratonin reittiä ja välillä pysähdyin lepäilemään suuren puun varjossa tai seurailin todella vilkasta veneliikennettä laivarannan puistossa. Matkaa kertyi 14,6 km ja varsinainen potkuttelu kesti 64 min. Tämän jälkeen vielä kävely kotimäkiä ylös 10 min.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: