Potkua kuntoon

Kohti kaamosta

Posted on: 30.10.2009

Marraskuu alkaa sunnuntaina ja pimeys lisääntyy vääjäämättä. Lumi toisi hiukan valoisuutta, mutta sitä en oikeastaan kaipaisi vielä vähään aikaan. Liikunnat näyttävät ihan huomaamatta painottuvan sisätiloihin ja tämä pitäisi saada estettyä. Aionkin viikonloppuisin ulkoilla päivän valolla sauvakävellen tai potkutellen.

Lokakuu sujui ilman potkuja. Tämä oli tavallaan ihan tietoinen päätös, koska en halunnut rasittaa kehoa ja etenkään kantapäitäni liiaksi. Kävelyn totutteluun kului monta viikkoa ja uutena lajina soutukin rasittaa kehon lihaksia ihan uudella tavalla. Toivon sisäsoudun myös kehittävän tiettyjä potkun ominaisuuksia, enkä halunnut tässä alkuvaiheessa vielä sekoittaa näitä lajeja keskenään.

Marraskuusta olisi tarkoitus aloittaa vihdoin uusi potkuttelun harjoituskausi – rauhallisesti ja vähitellen. Koetan tehdä ainakin yhden lyhyen lenkin viikossa. Nyt täytyy kunnostaa Cross Max potkuttelukuntoon ja vaihtaa vihdoin Classiciin uusi lokasuoja, joka on rompsottanut olohuoneen nurkassa jo monta viikkoa.

Tässäpä tyylikkään viileä bluesvetäisy, joka sopii tähän kylmään perjantaipäivään:

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: