Potkua kuntoon

D99 – Syyskampanja alkaa

Posted on: 06.09.2010

Tästä se alkaa – syysprojekti kohti hoikempaa ja lihaksikkaampaa Potkupamia. Aamulla en aivan heti muistanut, mikä päivä on tänään. Nukuin oikein sikeästi kivasti sujuneen sunnuntain jälkeen. Noustuani ylös sängystä palasi kampanja aika pian mieleeni. Minut valtasi mukavan rauhallinen ja tyytyväinen olotila. Taas alkaa tapahtua mukavia ja palkitsevia asioita. Tiedän olevani oikeilla jäljillä tekemisieni suhteen. Nyt vain huolehditaan paremmin siitä, että jokainen päivä ja hetki tehdään tietoisia valintoja samaan suuntaan. Elämänmuutos tapahtuu aina NYT, ei esim. huomenna tai ensi maanantaina.

Aamun paino – 82,3 kg

Aamusella kehon lihakset tuntuivat sopivan treenatuilta. Olenhan jumpannut kotona 3 peräkkäisenä päivänä, hieman eri lihasryhmiä rasittaen. Tänään voi pitää melko kevyen päivän, ehkä kävelyä kotimatkalla. Aloitan uudestaan säännöllisen jalkajumpan, jota täydennän pitkällä syväkyykyllä joka sarjan jälkeen. Viimeiseksi vielä lyhyt venyttely pohkeille ja jalkaterille.

Ruokailujen suhteen päivä onnistui melko hyvin. Kirjasin syömiset Kalorilaskuriin ja energiaa tuli noin kulutuksen mukaan. Nälkä oli kuitenkin aina ennen aterioita. Johtunee ehkä viikonlopun harvoista syömisistä.

  • energiaa noin 1949 kcal
  • proteiinia 30%
  • hiilihydraatteja 42%
  • rasvaa 29%

Ei ole oikein lupaava merkki, kun kurkku tuntuu selvästi karkealta tänä iltana. Toivottavasti mikään pöpö ei nyt iske kovin pahasti kehoa vastaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: