Potkua kuntoon

D94 – Täynnä tarmoa

Posted on: 11.09.2010

Muutama päivä on tässä mennyt hieman lepäilessä. Tauti ei juuri pahentunut seuraavina päivinä, mutta olotila oli silti väsynyt ja vetämätön. Aamun viileät säät eivät tehneet kovin hyvää keuhkoputkilleni, joten perjantaina menin jopa bussilla töihin.

Tänään olen sen sijaan ollut jo täynnä tarmoa ja lähes kirjaimellisesti hyppinyt seinille. Kahden viikon kevyt puuhastelu alkaa tuntua jo liiallisena energiana, joka on pakko purkaa jotenkin. Ensin kävin kaupungilla ostoksilla. Vietin pitkän tovin Intersportissa sovittelemassa sisätossuja itselleni. Kenkiä sovitellessani steppasin ja hypin liikeen käytävillä. Ihan huomaamatta tein jopa yhden jalan loikkia testatessani kenkien ominaisuuksia. Tällaisia liikkeitä olen ihan tarkoituksella vältellyt tähän asti. Höh. Uudet sisäkenkäni ovat mallia Rykä Studio Flex Low. Kenkien lisäksi mukaani tarttui myös uusi nahkainen hyppynaru, jota piti myös hieman testata.

Kotiin päästyäni piti hyppynaruun mitata sopiva pituus. Kattokruunua uhmaten tein muutamia koehyppyjä olohuoneen lattialla ja pitihän uutta narua verrata myös vanhempaan. Nostettuani sopivasti kehon lämpöä jatkoin touhuamista jumppaamalla ja punnertamalla. Innoissani jatkoin myös tasapaino- ja loikkaharjoituksia kotona. Toki tuo hyppely tuntuu nyt vasemmassa nilkassa. Huomenna kannattaa varmaan hieman lepuuttaa jalkoja.

Parina päivänä en ole jaksanut vahtia ruokavaliota kovin tarkkaan, mutta eipä se minua haittaa. Tässä projekti-ajattelussa hienoa on juuri se, että pienestä takapakista huolimatta jatketaan vain eteenpäin. Aikaa on runsaasti. Tämän päivän mukavin ruoka on ollut kokonaiset kaakaopavut (Peru), joita olen napostellut pitkin päivää. Aika väkeviä suussa, mutta suuhun jää hieno ja täyteläinen jälkimaku. Tosi hyvää, taisin jäädä heti koukkuun. Päiväannokseksi suositellaan 10-20 papua. Kaupunkiin on perustettu ensimmäinen luomuun keskittynyt ruokakauppa, jossa varmasti tulee vierailtua usein.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: