Potkua kuntoon

Kävelykausi

Posted on: 20.09.2010

Tavoitteisiin edetään näköjään mutkan kautta. Kuntosalille en ole saanut lähdettyä, mutta kävely alkaa sujua minulle normaalilla tavalla. Viime viikon olen jo kävellyt päivittäin. Tämä tilanne pitää nyt hyödyntää, koska kaksi edellistä syksyä on jäänyt oikeastaan kokonaan väliin. Lisätään mukaan myöhemmin voimaharjoittelua ja soutua. Onhan se vähitellen sopeuduttava jälleen sisäliikuntaan.

Kuntokävelyn tekniikka on tietenkin ihan ruosteessa. Totuttelua vaaditaan ja pidän lenkit aluksia varsin lyhyinä, noin 30-50 minuuttia. Lenkkejä suoritan pääasiallisesti työmatkan aikana aamulla ja iltapäivällä. Muutaman viikon totuttelun jälkeen voisin viikonloppuisin lähteä taas sauvakävelylle Aulangon maastoihin.

Mainokset

4 vastausta to "Kävelykausi"

Minäkin aloitin kävelyn eilen illalla! Kunpa tänäänkin olisi ollut yhtä mahtava keli, mutta eipä taida saada kuin sadetta niskaan. Ehkä silti pelkkä ajatus pienestä liikunnasta saa kävelylenkillä hymyn huulille. 🙂

Minulla on hieman samat tunnelmat. Mieli tekisi kävellä niin kauan kuin jaksaa, mutta maltti on edelleen valttia. Sitten voin sanoa jalkojen parantuneen lopullisesti, kun vetäisen hymy huulilla sellaisen ”kevyen” 20-30 kilometriä.

Ai kevyen 20 km. 😀 Okei, minä en ole tainnut noin pitkiä lenkkejä kävellä koko kuntoprojektin aikana. 10 km kyllä hyvinkin, mutta yli 20 km on sitten tarkoittanut polkupyöräilyä.

Minähän en haaveile mistään maratoneista vaan 50 km kävelystä ;D
Eihän se matka mitään, kun vauhti on sopiva.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: