Potkua kuntoon

Syksyistä höpinää

Posted on: 05.11.2010

Jahas, marraskuutakin on eletty kohta viikko. Eipä tässä mitään kiireellä kerrottavaa ole tapahtunut – tavallista arkea vain. Loppuvuoden ajan pitää toki keskittyä edelleen huushollin järjestelyyn. Aion vieläkin toimittaa kirpparille ehjää tavaraa, josta olisi iloa muille. Toisaalta pitää taas järjestellä kesäharrasteiden tavarat kaappeihin ja kaivella talvivarusteita valmiiksi esiin. Tämä on tätä tavallista vuodenkierrosta johtuvaa touhua. Tällä hetkellä aivan tuntematon ulkopuolinen saattaisi luulla, että asunto on kokonaisen pyöräilyjoukkueen majapaikka.

Jostain lehdestä muistan lukeneeni, että muhkeat kaulahuivit ovat tänä talvena muotia. Nyt on oikea aika ottaa esiin ne viime talvena neulomani huivit  ja viimeistellä ne valmiiksi. Voisin myös jatkaa keskeneräisen, valkoisen pitsihuivin neulontaa. Tämä malli on ollut mielestäni niin hieno (ja monimutkainen), että siitä voisi tehdä useammankin huivin eri väreissä. Minulla kutominen on aina hieman kausittaista. Innostun siitäkin aina niin kovasti, että kädet ja hartiat on lopulta aivan kipeät ja rasittuneet. Saattaisin innostua ottamaan myös ompelukoneen esiin ja tehdä hieman tilkkutöitä. Ikuisuusprojektini täydellisestä kauppakassista on edelleen toteuttamatta. Kaappini ovat niin täynnä käyttämättömiä kankaita, että käsityölangat eivät sitten mahdu mihinkään.

Nenäpäivästä nälkäpäivä

Tämän jutun ”loppukevennyksenä” voinkin mainita, että unohdin tänään eväät kotiin. Tätä ei olekaan sattunut pitkään aikaan. Nyt täytyy vain koluta kaikki kaappien kätköt ja koettaa löytää jotain syötävää ravinnoksi. Valikoimasta löytyy ainakin näkkileipää, pähkinöitä ja ananassäilykettä sekä yksi pullo proteiinijuomaa ja tietenkin kahvia.

Kotimatkasta tulee varmasti mielenkiintoinen.

Mainokset

1 Response to "Syksyistä höpinää"

Eihän tässä ole mitään hätää. Kaapista löytyi tonnikalaa öljyssä ja ruisleipää. Siitähän saa jo kelpo ateria. Jälkiruoaksi vielä mandariinia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: