Potkua kuntoon

Zumba ex tempore

Posted on: 08.11.2010

Tulipa vihdoin kokeiltua myös zumbaa. Tämä tuli itsellenikin hieman yllätyksenä, sillä olin etukäteen suunnitellut harjoittelevani aivan muuta. Sattumalta tunti oli alkamassa sopivasti saavuttuani salille ja itse tunnin ohjaajakin sattui olemaan ”tiskin takana”. Mukaan ottamani varusteet sopisivat myös tanssiin, joten rohkeasti vain mukaan.

Otin tunnin melko rauhallisesti näin ensimmäisellä kerralla. Nykyinen kunto riitti aivan hyvin tunnin tanssimiseen, vaikka toinen kantapää hieman jomotteli tunnin jälkeen. Kai minulla ihan kivaakin oli, vaikka en suoranaisesti riemusta hihkunutkaan. Tämän ensimmäisen kokemuksen perusteella en jäänyt koukkuun, vaikka ohjaajakin siitä useaan otteeseen varoitteli. Askelkuviot olivat mielestäni hieman liiankin yksinkertaisia ja yksitoikkoisia, eikä musiikkikaan aina ”napannut”.

Positiivista oli se, että kantapäät todella kestävät jo aika kiihkeääkin liikehdintää pidemmän aikaa. Voin siis ottaa tästä lähtien ryhmäliikuntaakin huoletta mukaan. Tanssi tuo mukavaa vaihtelua ja vahvistaa esim. selkää ja keskivartaloa hieman eri tavalla kuin muut liikuntalajit. Toisaalta mm. bodystep soveltuisi juuri minulle erinomaisesti talviharjoitteluun.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: