Potkua kuntoon

Salijäsenyys loppuu pian

Posted on: 26.01.2011

Tänä vuonna on varmaan luvassa paljon muutoksia. Toiset voivat olla todella isoja ja toiset ehkä enemmänkin pääkopan sisäisiä. Projekti etenee edelleen ihan omalla painollaan, mutta etenee kuitenkin.

Ensimmäinen konkreettinen muutos on se, että kävin eilen irtisanomassa jäsenyyteni kuntoklubille. Voin toki treenata siellä vielä kuukauden verran. Lähipäiville voisinkin suunnitella vaikka tämän vuoden ensimmäistä soututreeniä. Jatkuvaan lumessa kahlaamiseen alkaakin jo kyllästyä.

Kun salijäsenyys on päättynyt, voinkin aloittaa tutustumiset kaupungin eri kuntosaleihin tai muihin harrasteisiin. Täytyy ryhtyä lukemaan tarkemmin sanomalehtiä ja etsimään paikallisia tilaisuuksia internetistä. Olen ollut melko uskollinen nykyiselle salilleni, joten muiden salien tarjonta ja toiminta on minulle aivan outoa.

Mainokset

3 vastausta to "Salijäsenyys loppuu pian"

Heippa pitkästä aikaa. 🙂
Minäkin lopetin kuntosalijäsenyyteni, mutta täytyy myöntää, että tosi vähän siellä tuli syksyn jälkeen enää käytyä. Itse irtisanominen ei sitten enää tuntunut missään muussa kuin kukkarossa. Pitäisi kyllä ehdottomasti lähteä jossain vaiheessa täälläkin kiertämään ja katsomaan, että mitä kaikkea sitä isommilta kuntosaleilta löytyykään.

Heipä hei

Minä luulen, että omalla kohdallani tuollaiset kausikortit (1-3kk) sopivat paremmin tyyliini. Lajivalikoimat vaihtuvat muutenkin vuodenaikojen mukaan. Miksi siis oikeastaan maksaa tyhjästä. Tuo klubimaksu tuntuu lurahtavan tililtä ihan huomaamatta.

Kaikenlaisia mukavia ideoita pyörii päässä ja aikaa treenaamiseen löytyy aina. Kunhan vain terveenä pysyisi tämän kevään.

Vaihtelu virkistää. Uutta puhtia siis voi löytyä uudelta salilta ja sen enemmän tai vähemmän erilaisista laitteista.

Hyvää jatkoa Sinulle tälle vuodelle 2011.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: