Potkua kuntoon

Kuntoilun suunnitelmia

Posted on: 27.02.2011

Uudet suunnitelmat kevään ja kesän kuntoiluja varten alkavat vähitellen muotoutua. Tänään surffailin jo innokkaasti netissä ja koetin kartoittaa näitä kaupungin kuntosaleja, joissa en ole käynyt aikaisemmin. Löysinkin kaksi erilaista vaihtoehtoa, joihin kannattaa tutustua. Painavin valintakriteeri oli se, että salilta löytyisi useampi Concept2-soutulaite. Näissä vieraillaan sitten ensi viikosta alkaen. Otanpa treenivaatteetkin mukaan, jotta pääsen kokeilemaan laitteiden kuntoa.

Kävely saa vähitellen taas riittää. Vieläkään kantapään hermo ei siedä useampia pitkiä lenkkejä, joten minun on päästä välillä jalkojen päältä pois. Tiet ovat täällä erinomaisessa kunnossa, joten potkulauta ja pyörä on käytävä ainakin kokeilemassa. Vanhempaan polkupyörään voisi vaihtaa vielä nastarenkaat alle, joten se olisi jatkossa vain talvipyörä.

Uutena lajina varmaan kokeilen kahvakuulaa. Olen ollut yhteydessä jo paikalliseen ohjaajaan. Kahvakuulailua on ainakin kokeiltava muutamia kertoja, jotta tiedetään sopiiko se minulle. Täydentävänä harjoitteena se olisi mitä erinomaisin laji minulle, mutta täytyisihän siitä myös itse pitää.

Voisin käydä myös uimahallissa ja opetella uimaan vapaauintia hieman pitempiä matkoja – altaan mitta kerrallaan. Minulla on aika positiivisia muistoja myös uinnista. Pienempänä olin varsinainen vesipeto, jota ei saanut järvestä ylös. Yhteen aikaan myös aikuisella iällä harrastin aika säännöllisesti kuntouintia.

Siinähän sitä ohjelmaa jo onkin.

Mainokset

2 vastausta to "Kuntoilun suunnitelmia"

Ohjelmaa tosiaan! Toivottavasti osut mukavan ohjaajan opastukseen kahvakuulailussa. 🙂
Minäkin alan haikailla polkupyöräilemään. Sitä se auringonpaiste teettää, mutta saisivat vielä pyörätiet vähän sulaa.

Suunnitelmia nämä ovat toistaiseksi. Kevät taitaa todella tulla jo, joten talvirenkaita ei tarvitse lähteä vaihtamaan 😀

Uudet uimalasit on jo ostettu ja ensimmäisellä salilla käyty soutamassa. Kahvakuulailu hieman siirtyi, mutta ensi viikolla varmaan pääsee kokeilemaan …

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: