Potkua kuntoon

Supermahtava kahvakuulailu

Posted on: 11.03.2011

Pääsinkin kokeilemaan kahvakuulailua jo tällä viikolla. Jouduin siirtämään aiemmin varaamaani tuntia polvivaivan takia, mikä on ainutkertaista minulle. Tämäkään päivä ei alkanut lupaavasti – pari päivää on vatsassa möykännyt jokin pöpö ja lähdin tunnille lähes tyhjin vatsoin. Matkalla nappasin hieman kaupasta ruokaa, jotta energiaa olisi elimistössä edes vähän.

Voin tämän yhden tunnin jälkeen jo sanoa, että ei tarvitse yhtään epäillä kahvakuulailun sopivuutta itselleni. Tämä sattui kuin nenä päähän tai nyrkki silmään – kaikki natsasi kohdalleen aivan loistavasti. Toki voimatasot ja kestävyys ovat vielä vähäiset, mutta tekniikoiden kanssa minulla ei ollut suuria ongelmia. Tästä on myös kiittäminen erinomaista opettajaa, jonka selkeä ja havainnollinen opetustyyli teki kaiken kovin helpon tuntuiseksi. Tämän vuoksi ehdimme käydä läpi useita liikkeitä vain tunnin aikana.

Perstekniikalla mennään

Minun voimani piilee pakaralihaksissa ja suurissa jalkalihaksissa. Tästä tuntui olevan selkeästi hyötyä liikkeiden suorittamisessa. Toisekseen minulle itselleni tuli mieluisana yllätyksenä myös olkapäiden ja käsivarsien erinomainen liikkuvuus, eikä varmaan rytmitajusta ja koordinaatiosta ollut haittaa. Tasapainoa, keskivartalon voimaa ja kehon hallintaa toki pitää treenata, mutta siksihän minä tätä haluaisin tehdä.

Tunti oli todella intensiivinen ja keho tuntui olevan aivan pilvessä hyvänolon vuoksi. Tässä on kyllä laji, joka vetää vertoja potkulautailun flow-tuntemuksille. Kotimatkaa tein aluksi kävellen, mutta 1,5 tunnin treenaamisen jälkeen kehon energiat alkoivat loppua. Päivän ensimmäisen kahvikupin ja lepohetken jälkeen jatkoin bussilla kotiin.

 

Mainokset

1 Response to "Supermahtava kahvakuulailu"

Loistavaa! Siis se On todella mahtavaa. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: