Potkua kuntoon

Uusi sykemittari Suunto

Posted on: 13.03.2011

Muutamalla viimeisellä kävelylenkillä vanha Polar on näyttänyt ihmeellisiä lukemia, joten mittari on varmaan tullut tiensä päähän. Ainakin se pitää viedä taas perusteelliseen huoltoon, jos sitä haluaa käyttää.  Intersportissa on ollutkin jonkinlainen kampanja eri mittareista ja olen hakenut sieltä esitteitä eri merkeistä. Nyt uusi mittari on ostettu ja sen käyttöä on opeteltu muutama päivä.

Uusi mittari on Suunto t4d GPS pack, jossa on sykemittarin lisäksi mukana paikannuslaite ja tikku harjoitustietojen siirtoa varten. Tänään pääsin ensimmäisen kerran kunnolla harjoittelemaan mittarin käyttöä – tällä kertaa vielä ilman gps-paikannusta.

Ensimmäiset kokemukset ovat todella hyvät. Mittarin valikkotasot ovat hyvin erilaiset kuin mihin olen Polareita käyttäessäni tottunut. Mittarit ovat kovasti kehittyneet vuosien aikana ja uusi Suunto sisältää paljon uusia  ja hyödyllisiä toimintoja. Vihdoinkin olen tainnut löytää myös parhaan liikuntapäiväkirjan. Nyt saan erittäin helposti siirrettyä harjoitukset palveluun muutamalla napin painalluksella ja yhden harjoituksen eli moven jakaminen on erittäin helppoa mihin tahansa mediaan.

Nyt minun ei tarvitse kirjailla tuloksia moneen kertaan, kun niiden jakaminen on helppoa. Alankin taas julkaisemaan harjoitteluista viikkottaista seurantaa.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: