Potkua kuntoon

Kickabout ja Kilometrikisa

Posted on: 28.03.2011

Alkukesään onkin tiedossa jo mukavasti tavoitteellista liikuntaa. Tänä kesänä kaksipyöräiset pelit saavat liikuntaa toivottavasti enemmän kuin normaalisti.

The First Annual Worldwide Kickabout

Ensimmäinen tavoite liittyy potkulautoihin. Kevään vihdoin koittaessa olisi jokaisella Kickbiken omistajalla aihetta ottaa potkulautansa esiin ja ryhtyä hieman harjoittelemaan. Toukokuun 7. pvä on mahdollisuus osallistua aivan uudenlaiseen tapahtumaan, jossa koetetaan saada mahdollisimman monta ihmistä maailmassa potkulautailemaan samana päivänä. Jokainen voi potkutella juuri sellaisen matkan kuin itse haluaa ja missä haluaa. Tästä retkestä voi ottaa kuvia tai videon ja kertoa sitten muille päivän kokemuksista. Kuinka mahtavaa tästä tuleekaan?

Potkuhaasteetkin toki kestävät koko kesän ajan. Minullahan on vielä vedonlyönnin maksu ”kuittaamatta” ja pelivelathan maksetaan aina.

Kilometrikisa 2011

Seuraava juttu kestääkin koko kesän ajan. Kilometrikisassa voi kerätä suorituksia toukokuun 10. päivä alkaen aina syyskuun loppuun asti. Outi perusti joukkueen Kilometrikisaa varten ja minähän liityin siihen oitis mukaan. Joukkueen nimi on 24PolkeePolkee. Vielä varmaan mahtuu muitakin innokkaita mukaan. Kaikenmalliset polkuvehkeet (ilman sähköä) sekä Kickbike kelpaavat ajokeiksi.

Mainokset

2 vastausta to "Kickabout ja Kilometrikisa"

Meidän perhe ainakin mukana, täytyy laittaa myös naapurit ja tuttavat Kickbiken päälle ko. päivänä.

Hienoa Markku!
Toivottavasti moni osallistuu tähän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: