Potkua kuntoon

Elokuun elämää

Posted on: 13.08.2010

Tämän viikon vietin vielä kesälomaa ja kuntoilut olivat vähäisiä. Katselin digiboxilta ohjelmia ja herkuttelin ensimmäisen kerran sitten Juhannuksen. Keskityin siivoamiseen, tavaroiden järjestelyyn ja shoppailuun. Kummasti asioita jää rästiin, kun arkena kestittyy työssä käymiseen, kuntoiluun ja syömiseen. Syksyn tavoitteena voisi olla jälleen kotiaskareiden tekeminen hieman joka päivä. Varsinkin kaappien, vanhojen lehtien ja papereiden järjestelyssä saisi varmasti kulumaan vielä useamman illan.

Tänään ostin mm. Intersportilta kahdet mustat treenihousut (Casall ja Röhnisch). Todella iloinen olin siitä, että pystyin ostamaan nämä housut jo numeroa pienemmät kuin aikaisemmin. Ylävartalon verhona saa kelvata vanhat t-paidat, joita minulla on todella paljon.

Tällä viikolla kävin vihdoin myös mittauttamassa silmän paineita. Onneksi paineet olivat laskeneet edellisen mittauksen jäljiltä, joten tilannetta seurataan edelleen. Viime viikonloppuna oma astmani alkoi hieman oireilla Venäjän metsäpalojen takia ja jouduin jättämään pyöräretket tekemättä.

Mukava kesä on pian takana ja viikon levon jälkeen on taas uutta energiaa jatkaa tarmokkaasti kohti syksyä. Vielä on kesääkin jäljellä.

Jätä kommentti


  • Ei mitään
  • Johnd857: I'm curious to uncover out what weblog system youre employing? Im experiencing some small security problems with my latest weblog and Id like to locat
  • iilqtwohgbqo: mleuqdtwjewz
  • mtxqoknaxupz: eetbnomdoclx

Kategoriat